ATI Powercone

ATI har blivit smått berömda för sin innovationsförmåga, och bland det mest innovativa är Grid-hjulet som vida utklassar ett vanligt nålhjul i att skapa små fina luftbubblor men samtidigt dra väldigt mycket luft. Största skummaren kan maxa på över 3000liter luft per timme.

Powercone

Den senaste generationens skummare från ATI är försedda med en DC-pumpmotor för låg ljudnivå och har en modern konformad kropp med bred nacke för att optimalt hjälpa det fina skummet att klättra upp i den rejält tilltagna koppen.

DC-Pumpe 400

Skummarna är trots sin prestanda väldigt utrymmessnåla med som gör att de lätt kan hanteras i en bänk under akvariet. Koppen behöver bara lyftas några mm för att frigöras och ingen kärvande packning håller emot.

För att ha koll på när pumpen behöver rengöras kan skummaren förses med en digital luftflödesmätare, då ser du direkt när flödet går ned från önskad nivå och du märker behovet långt tidigare än du skulle ha gjort annars.

Skummarna finns i två storlekar, 200iS och 250iS, och täcker från ca 500-3000l vattenvolym beroende på krav och belastning.

200iS DC: <2500 l/min, LxBxH: 39x23x53 cm (notera att pumpen tar plats också)
250iS DC: <3500l/min, LxBxH: 41x26x55 cm (notera att pumpen tar plats också)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *